Airoblock BWWP-300 (Midea RSJ-35 / 300RDN3-B)

kritt

Aktivt medlem
Tilbakemelding Score
0
En slik Airoblock kom inn i hagen og ventet på å bli installert i garasjen bak kjelrommets vegg.
http://adunos.de/shop/goodwell-brauchwasser-warmepumpe-300-liter-rsj-35-300rdn3-b-5013.html

Rørleggeren hadde det travelt, så hadde tid til å tenke på installasjon. Jeg ble overrasket over bruksanvisningen som fulgte med enheten, eller faktisk forskjellen med det engelske ekvivalentet til Midea. Så dette fulgte med:
http://koti.kapsi.fi/kallek/BWWP-300.pdf

Og her fikk jeg den engelske versjonen på e-post
http://koti.kapsi.fi/kallek/Goodwell_RSJ-35.pdf

Og en mer merkevareversjon på nettet
http://abatronic.com/pub/RSJ_35_300_manual.rar

Så det som interesserer deg er den tyske versjonen av Speks hybridmodus og strømforbruket. Så hvis det nevnes at det kan varme opp en større mengde vann i en hybrid, hvorfor er forbruksgraden så lav? De to andre instruksjonene ser ut til å ha en realistisk lesning, om enn ganske drastisk for ett trinn. En annen ting er 4mm2-kabelstørrelsen som er nevnt i Goodwell-manualen, som selvfølgelig stemmer overens med forbruket, men ikke den nødvendige 15A-sikringen. Hvis hybriden har en pumpe + motstand, kan det hende at forbruket ikke er så lavt, eller i det minste ikke mye høyere varmekraft. Hvis luften som suges inn var jevn + 25C, ville det med god effektivitet ikke være varmeeffekten mye bedre enn motstanden, eller ville vanntemperaturen også påvirke hvor godt pumpen er i stand til å produsere varme. Så hvis akkumulatoren er ganske kald, hvordan kan oppvarmingen lykkes med pumpen mot motstand?

Jeg ville nok lagt en 6mm2 piu, men det ville ikke være unødvendig å trekke den fra midten når 4mm2 ikke er i bruk i dag.

Ellers er det forskjeller i de spesifikasjonene, så jeg har kanskje liksom oppdatert modellen.
opp Bunn