Kommentering - ILP Mitsu FH25 Frittliggende hus 121m2 Uusimaa

PolyEsko

Aktivt medlem
Tilbakemelding Score
25
@ Ryystäjä Hva liker du om innendørs varme?
Vi har samme størrelse på ett nivå, men 20v. senior.
Innsiden har vi 20.0-21.0. Tre er omtrent det samme, kanskje litt mindre. Kjelleren tar samme beløp som utendørs lagring. I dag er to personer standardisert. Strømforbruket i februar (totalt forbruk) ca 1230 kWh og i januar 1470 kWh. I februar tok Mitsu ca 190 kWh i henhold til apen og ca 320 kWh i januar.

Uten peis og glede tok det 19000-21.000 kWh i året med 4 personer. Med en peis har nettopp gått 14.500-17.500 kWh / v avhengig av hvor mye tre som kommer til å bli brent og hva slags vinter skjedde det å være. Nå med litt mindre garantert oppvarmet. I dag er de blitt mindre hyppige i badstuen, dvs. 1-2 ganger / uke, mens tidligere 3-4 ganger / uke. Et badstue bad tar ca 12 kWh / tid for å ta en dusj med større vannforbruk.
Senest redigert:

Ryystäjä

medlem
Tilbakemelding Score
7
Innetemperaturen er ned 22-23 grader nede. Ovenpå er det ingen oppvarming på stedet (unntatt den milde oppe bad gulvvarme). Ovenpå varme rundt 19-21C.

LTO ettervarming er slått av og tilførselsluften oppvarmes alltid i noen grader i kanalene når alle innløps- og utløpskanaler er på den varme siden av dampspjeldet. Ganske mye vi går med strøm i forhold til deg. På sommeren har det laveste timebruket vært 300-500w og det totale strømforbruket i sommermånedene er 620-860 kWh. Hvor mye går du for elektrisitet i sommer?

En av faktorene vi har er tolagsstrukturen, og det faktum at det er flere hjørner er ikke et enkeltformet hus, det er fortsatt delvis dobbeltlagret.

PolyEsko

Aktivt medlem
Tilbakemelding Score
25
@ Ryystäjä
Om sommeren gikk det vanligvis fra 600 til 800 kWh, men i sommer i august gikk det bare 525 kWh når det var varmt og kokeroppvarmingskravet ble ytterligere redusert. Somre vintre på radiatoren da. Om vinteren, ca 14 grader i kjelleren som varme.

På høsten og våren blir oppvarmet oppvarming litt for å holde den tørr. Avhengig av år er batteriene på i alt 2 eller 4 måneder i året. Ikke veldig stor varme, men i null hastighet, er 8-10 våpen i stallene. Når været i frosten blir mer permanent, er radiatorene av. Om vinteren blir bilen oppvarmet om morgenen. Høsten / våren trenger ikke når stallene er så varme.

Makeup House er det optimale for kalde overflater. 11x11 meter firkant i størrelse. Bare fire hjørner. Det er ikke så smart å gjøre.

LTO Terminal Controller i begynnelsen av januar. Inntil da var det maksimalt og tilførselsluften var ofte ganske varm. Nå, på lavest, ca 14-15 grader, men det var ingen skade da ILP blandet luften. Når den 500-watt-varmeplaten var over natten i flere måneder over natten, kjørte 12 kWh hver dag og kanskje 1200 kWh i året, avhengig av året. Når det var en radiatorvarmer, begynte jeg ikke å se etter hetten og justere da det ikke var en stor forskjell som trolig hadde kommet til mitt forbruk, men jeg ville forvente å spare ca 10 kWh / dag alene i løpet av den tiden på den tiden.

Ryystäjä

medlem
Tilbakemelding Score
7
Ja, et slikt firkantet hus er optimal for isolasjon, det minste (eksterne) veggområdet i forhold til firkanter.

Har du prøvd å sette LTO offset helt og har du følt innsatsen? På denne måten vil ILP få mer belastning og besparelser kan være høyere. Men hvis det påvirker komforten til å leve, så er det bedre å varme opp med LTO-motstanden.

I gjennomsnitt sparer den ca 15 kWh per dag når det blir oppvarmet med ILP i stedet for elektriske radiatorer. Det kan være at den indre temperaturen nå også er omtrent en grad høyere.

PolyEsko

Aktivt medlem
Tilbakemelding Score
25
Ikke i den gamle LTO, det er ingen ekstra vifte enn de to posisjonene er og av. Termostaten måler kun varmeveksleren etter cellen i innkommende friskluftstemperatur. Hvis det er kaldt nok, vil kaken slå på. Ellers av. Det er bare det kaldeste kaldværet som har vært på. Ellers av. Det er ingen fullstendig avbryter, men hvis det skjulte termometeret hadde gått til en annen ekstrem, ville det nesten aldri vært på. Valmet er MUH Air 100 eller 110 er sannsynligvis saken. 500 watt så kult. Termostaten er helt skjult inne i varmeren, slik at den ikke vises øverst på enheten, som med de følgende litt nyere modellene.

Jeg har kløe at etter at ILP lanserte, ville det spare gjennomsnittlig 10-15 kWh / dag i løpet av de 5 månedene av vinteren og i tillegg går trærne ganske mye mindre enn et år siden, minst halvparten, kanskje bare en tredjedel av den forrige. Tidligere kom nesten hver dag i peisen, hardt om morgenen og om kvelden. Nå noen ganger i uken i gjennomsnitt.

Tid for en lang tilbakebetaling er der, hvis nå 400 kWh / måned ville være en besparelse over 5 måneder i året, dvs. 2000 kWh / v, som i penger kan være rundt 220 €. 10 år ville være prisen på elektrisitet alene. Men hvis du tar innkjøp av trær, vil du trolig dø i et sted mellom 6 og 7 år, når sminkebesparelsene vil være rundt +/- 0 €. Men det kom ikke til noen sparsommelighet.
opp Bunn