Høyt varmegass-temperatur ivt-kombimodul 200-300 A / W

Makkeli

nykommer
Tilbakemelding Score
0
Hilsener.
Har noen kommet opp med det samme problemet med det møblene? Elastisk akkumulator bringer en alarm på den overdreven høye temperaturen til den varme gassen regelmessig uregelmessig, som slår av utendørsenheten. Hva skal du gjøre med det?
Utstyret er ca 10 år gammel.
T: Ummikko

alltid ekorn

"Litt ødelagt, den korte er lett å fortsette ..."
Tilbakemelding Score
11
Det er ingen personlig erfaring med IVT, men det første du må vurdere når du vurderer alder og symptomer på enheten, er enten sensorfeil eller kjølemedisbrist. Eller hvorfor ikke en dårlig fungerende varmeoverføring fra kjølemiddel til vann.

Hvis du prøver å bryte den opp på en eller annen måte, vil eventuelle tilleggsinformasjon du måtte ha, være nyttig. Hvor høye varme de månedene i disse tilfellene og hvor varmt vann er gjort da? Hvorvidt varmen i måneden er generelt høy, eller om det er øyeblikkelige topper som utløser denne beskyttelsen. Kan du overvåke pumpens inngang / utgangseffekt?

Makkeli

nykommer
Tilbakemelding Score
0
Mengden kjølemiddel er blitt sjekket i nær fremtid, og ifølge tidligere eier har maskinen for en par år siden blitt erstattet med en måneds sensor og pumper for varme og kalde kretser. Jeg kan ikke se de mer presise temperaturene fordi jeg ikke kjenner maskininstallatøren, har låsekoden bak dem. Utseendet på en alarm synes ikke å være påvirket av temperaturreduksjon eller temperaturberegning.
opp Bunn